Backstage Business Club

Op 22 november 2018 was de kick-off van de nieuwe Enschedese muzikale businessclub de Backstage Business Club.

Logo BBC.001

Initiatiefnemers van de Backstage Business Club zijn Frank Hautvast en Bert Bennink. Zoals aangegeven tijdens het intro-praatje van Frank  tijdens de Kick-off in Stanislaus Brewskovitch, willen we de Enschedese muzikale business-club activiteiten weer voortvarend oppakken in 2019! Ons aanbod is dat we voor het basis-lidmaatschap 6 evenementen in de buurt aanbieden voor € 500,- ex. 21% BTW per persoon.

Daarvoor stellen we in 2019 (zes van de) de volgende activiteiten voor (activiteiten & data onder voorbehoud):

  • Muziek DVD night bij Say Yeah van Jan Eppink met eten, drinken en muziek, februari 2019;

Om in de sfeer te komen voor het eerste Backstage Business Club Event hier een kort filmpje: sfeerfilmpje Say Yeah Studio

  • Concert Metropool My Baby + ontmoeting met Metropool Ambassadors Club, 30 maart;
  • Jazz Festival Gronau, tussen 22 april en 6 mei;
  • Ribs & Blues, ism Mirjam Groot Beumer, 8, 9 0f 10 juni;
  • Ten times a Million, acoustisch concert met eten & drinken;
  • Tuckerville, 7 september;
  • Backstage Business Club-session in Twentsche Foodhal met Popscool Robert Ritmeester.

Daar bovenop willen we voor de Backstage Business Club-leden ‘specials’, andere concerten en/of activiteiten organiseren. Wanneer deze verder weg plaatsvinden inclusief busvervoer. Deze bieden we aan de basis-leden aan, de kosten voor deze trips vallen niet onder het basislidmaatschap. Het doorgaan van de voorgestelde activiteiten hangt mede af van de hoeveelheid aanmeldingen die ervoor binnenkomt. Elk basis-lid kan per trip maximaal 1 introducee meenemen. Ieder lid kan suggesties doen voor de specials.

Als je meer informatie wilt over de Backstage Business Club 2019 stuur dan een mail naar frank@getfluid.nl en/of  info@bbproductions.nl. Of bel met Frank (06-34203288) of Bert (06-26900587).