PROMOTIE

PROMOTIE
De promotieactiviteiten van BBproductions spelen zich voor een deel af in het buitenland. In Duitsland brengt BB met succes de muziektheatershow Woodstock The Story Continues en de tributeband Queen Forever bij grote partijen onder de aandacht zodat ze kunnen toeren in het hele Duitse taalgebied: Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Een duizelingwekkend grote markt waarin we opereren.

We brengen NL bands, acts en shows onder de aandacht van Duitse promotors en boekers om ze de grens over te helpen. Iedereen die dat wel eens geprobeerd heeft weet dat deze activiteiten schromelijk worden onderschat. BBproductions krijgt het voor elkaar.

MARKETING & PUBLICITEIT

Ook werkt BBproductions voor festivals en andere organisaties in Nederland als communicatie & marketingbureau. Hoe breng je je evenement met succes onder de aandacht bij je doelgroep. In september hebben we voor een klant voor een paginagroot artikel in de Telegraaf gezorgd.

Ook marketing & publiciteit worden we vaak voor teruggevraagd wegens de resultaten van onze inspanningen. We zijn in staat om originele en creatieve en tegelijk zakelijke persberichten schrijven die de boodschap vertellen dat het evenement karakteriseert. Persberichten die zonder veel redigeren geplaatst kunnen worden, met daardoor hoge plaatsingsdichtheid. Ook hebben we het netwerk en de ervaring met timing om effectief te verspreiden en weten we hoe doelgroepen aangesproken willen en moeten worden. Daaraan vooraf helpen we de evenementen met creatieve ideeën, uitingen en activiteiten om het verhaal nog beter te vertellen waardoor de aandacht wordt getrokken.