BBproductions op Noorderslag

Na afwezigheid vorig jaar wegens ziekte zijn we er dit jaar gewoon weer bij op Eurosonic/Noorderslag met BBproductions.

FullSizeRender

 

 

 

 

 

 

Vanuit BBproductions hebben we een aantal interessante afspraken gemaakt donderdag vrijdag en zaterdag, daartussendoor een aantal seminars. ’s Avonds een prachtig programma en natuurlijk ook even Altersonic feliciteren met haar 10-jarig bestaan.

Namens Poppunt Overijssel hebben we weer drie Overijsselse bands afgevaardigd naar Eurosonic. Op donderdagavond staan in De Troubadour Karel. J. Schepers, NNENN en Rosalie. De cd ‘De IJssel Stroomt Over’ volume 12, met daarop negen Overijsselse nieuwe talenten, zit in alle 3.000 conferentietassen voor de aanwezige popprofessionals uit heel Europa. Vanaf 20.30u organiseren we met Poppunt in De Troubadour tegelijk ook de Overijsselse Popborrel, ism met de vier grote podia in Overijssel, Burgeweeshuis Deventer, Atak Enschede, Hedon Zwolle en Metropool Hengelo en het Productiehuis Oost Nederland en ArtEZ Popacademie.  Zorg dat je een polsbandje bemachtigd voor vrij drinken.

Er is donderdag het jaarlijkse Popbeleidsdiner in de Oosterpoort georganiseerd door POPnl en voor vrijdagochtend staat er een POPnl vergadering.

POPnl

 

 

Na het traditionele zaterdagmiddag-bezoek aan het altijd hilarische seminar met  tour- en drankverhalen door een aantal internationale promotors, werkelijk elke wereldster -dood en levend- wordt hier ‘discreet’ besproken, sluiten we zaterdag af met werkelijk een prachtig programma van Noorderslag in de Oosterpoort.

Een flink aantal bands dat daar staat, waarvan wordt aangenomen dat ze het helemaal gaan maken in 2016, hebben we in de Popronde al voorbij zien komen ook in Hengelo en Enschede: HAEVN, All The Kings Daughters, Echo Movis, Afterpartees, Birth of Joy, Charl Delamarre, Cut_, De Staat, Iguana Death Cult, Inge van Calkar, Keljet, KIN, Kira, LGHTNNG, Orange Skyline, PAUW, Polynation, Roelie Vuitton, St. Tropez, Tamarin Desert, The Black Cult, The Brahms, The Great Communicators, The Homesick en Yakumo Orchestra.  De Popronde, waarlijk een kweekvijver van talent!

Maar eerst grijpen we de gelegenheid aan om BOWIE IS in het Groninger Museum te bekijken.

Er zijn slechtere weekenden!