Productions

Expertise in diensten

Vanuit het brede spectrum aan expertises waarover BBmediasolutions beschikt, bieden wij een integraal aanbod aan diensten, waarmee we u als klant ontzorgen bij de ontwikkeling en productie van exact het product dat u wenst en waar mogelijk, nog meer. 

Maar shoppen in onze diensten kan natuurlijk ook. We bieden dienstverlening op maat waarbij u als klant precies afneemt waaraan u behoefte heeft.

De diensten waarvoor we experts in huis hebben zijn:

Concept ontwikkeling

We ontwikkelen, denken mee, geven richting, leggen verbanden, volgen suggesties, doen verrassende nieuwe voorstellen, adviseren op onderdelen of ontwikkelen op uw verzoek een totaal-concept. En dat altijd in samenspraak met u, de klant, zodat u precies krijgt waar u behoefte aan heeft. Of zelfs meer, waar u niet eens op gerekend had.
  •  
Maatwerk

Tekstschrijven

Bij ons werken professionele tekstschrijvers die u helpen uw boodschap glashelder weer te geven. Interviews afnemen is daar desgewenst een onderdeel van.
  •  
Maatwerk

Vormgeving

We hebben ervaren vormgevers en interviewers die uw boodschap effectief in beeld en tekst weten te vertalen. Authentiek, onconventioneel, verrassend en niet slechts gebaseerd op de platgetreden marketingpaden. Combineren met hart voor de zaak.
  •  
Maatwerk

Drukken

We werken nauw samen met een grote drukker waarbij we al veel drukwerk afnemen. Dat betekent voor u: voordelige tarieven, directe en snelle communicatie en maatwerk zonder tussenpersonen.
  •  
Maatwerk

Verspreiding

We werken samen met de verspreider die in Enschede en Twente vrijwel de gehele huis-aan-huis verspreidingsmarkt voor zijn rekening neemt. Wij regelen dat u daar met uw materiaal voordelig in mee wordt genomen. In elke gewenste oplage. In welke deel van Twente dan ook.
  •  
Maatwerk

Uitgeven

Regionale initiatieven die een uitgever zoeken kunnen wij helpen. Zie ook bij onderdeel ’Boeken’.
  •  
Maatwerk